Bel en bestel

Barbecue assortimenten

Tijdens uw feest of bijeenkomst op een gezellige en ongedwongen manier uw diner bereiden. U kunt uw vlees of vis zelf bakken op een barbecue of reuze koekenpan, uiteraard is het ook mogelijk dat onze kok het barbecuebuffet bereidt.

Wij bieden onderstaande barbecue mogelijkheden aan:

Barbecue-assortiment 1

Boeren barbecue kipworstje, Kipfilet in paprikamarinade, Heerlijke saté van kipfilet, Runderhamburger, Ambachtelijk gekruid Hollands spek

Huzarensalade met diverse zuren, Frisse aardappelsalade met rode ui en lente-uitjes (v), Groene salade van diverse slasoorten met passende dressing (v)

Satésaus, cocktailsaus, aioli en barbecuesaus (v)

Parisienne stokbrood met kruidenboter en tapenade (v)

Wij bezorgen het assortiment inclusief borden, bestek en servetten. Het barbecue-assortiment is te bestellen vanaf een minimum van 15 personen. 

Barbecue-assortiment 2

Spiraalworstje van de ambachtelijke slager, Runderhamburger, Filet van kippendij gemarineerd met Argentijnse kruiden, Ambachtelijk gekruid Hollands spek, Varkenshaasbiefstukje, Spies van gemarineerde gamba’s

Aardappelsalade met rode ui en lente-ui (v), Frisse Griekse salade (v), Pastasalade met gerookte kip en pestodressing

Satésaus, cocktailsaus, aioli en barbecuesaus (v)

Rustiek vloerbrood (wit en bruin) met kruidenboter en tapenade (v)

Wij bezorgen het assortiment inclusief borden, bestek en servetten. Het barbecue-assortiment is te bestellen vanaf een minimum van 15 personen.

Europese Barbecue

Onze Europese BBQ is geïnspireerd vanuit BBQ-gerechten uit heel Europa.

Griekse Souzouki: Een gerecht gemaakt van kipgehakt en typische Griekse ingrediënten zoals feta, munt en een vleugje komijn, Spaanse Lomo: Varkenslende gevuld met reepjes Spaanse chorizo en gemarineerd met een kruidenmelange, Hollands buikspek: Langzaam met Rotterdamse ‘rommelkruide’ gegaard buikspek, Duitse kalfsburger: Kalfsburger aangemaakt met uitjes en fijne blokjes mosterdkaas, Deens gambaspiesje: Gepelde gamba’s gemarineerd met mosterd, honing en dille, Franse lamssteak: Lambiefstukje gemarineerde met Franse kruiden

Oostenrijkse salade: Frisse salade gemaakt van witte kool, dille, kerrie uitjes en rode paprika, Belgische salade: Volle aardappelsalade aangemaakt met groene kruiden, cranberry en yoghurt, Portugese salade: Rijpe watermeloenblokjes met honing, munt en venkelzaadjes, Italiaanse salade: Pastasalade met gerookte kip, groente en pesto

Rustieke vloerbroden (bruin en wit) met kruidenboter, Griekse tzatziki, Spaanse aioli en Engelse groente relish

Wij bezorgen het assortiment inclusief borden, bestek en servetten. Het barbecue-assortiment is te bestellen vanaf een minimum van 15 personen.

Luxe Barbecue

Dit assortiment noemen wij de robuuste slowfood BBQ! Het assortiment bestaande uit hele stukken vlees die op de barbecue worden gesneden met een dessert bestaande uit twee kleine desserts. Het assortiment bestaat uit de volgende items:

Grote stukken bavette, op Argentijnse manier gemarineerd, braden wij in zijn geheel op de barbecue, Aziatisch gemarineerde buikspek, rundershortribs gemarineerd met tomaat en kruiden, kippendijfilet, courgette en prei op Indiase wijze, gemarineerd met sereh en kokosmelk, gambaspiesjes en gestoofde zalm in kruidenboter.

Pastasalade met gegrilde groente (v), salade van gerookte kip en witte kool met dille dressing, robuuste aardappelsalade met crème fraîche en Serranoham, groene salade met passende dressing (v)

Tijmjus, cocktailsaus, aioli en barbecuesaus (v)

Rustiek vloerbrood (wit en bruin) met kruidenboter en tapenade (v)

De kosten voor het barbecue-buffet bedragen € 29,95 p.p. excl. BTW / € 32,65 p.p. incl. BTW, maar voor dit barbecue assortiment is een kok nodig. De kosten voor arbeidsuren worden los berekend. Interesse? Neem contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat samen.

Winterbarbecue

Onze Black Bastard en Schwenkgrill gebruiken wij niet alleen in de zomer. Barbecueën in de winter is steeds populairder aan het worden. Onze favoriet is de onderstaande Winterbarbecue. Mooie stukken vlees worden smaakvol op de barbecue bereidt.

Op het buffet staat een gegrilde pompoensalade, hete bliksem salade (salade van aardappel, peer en specerijen), een koolsalade gemaakt van twee kleuren kool en bierborstel- en vloerbrood, geserveerd met kruidenboter, tapenade en diverse sauzen.

Op de barbecue grillen onze Chefs mooie stukken picanha gemarineerd met noten en speculaaskruiden, appel gevuld met kruidige pulled turkey, gegrilde prei omwikkeld met spek, een kalfshamburger gevuld met mosterdkaas, gamba aioli (gepelde gamba in knoflookboter), een spiesje van Moinkballs met gerookte BBQ-saus, malse kipdrumsticks gemarineerd in five spices kruiden, varkenslende doorregen met echte Winterse rookworst en Tiroler Gröstl.

De kosten voor het barbecue-buffet bedragen € 26,75 p.p. excl. BTW / € 29,16 p.p. incl. BTW, maar voor dit barbecue assortiment is een kok nodig. De kosten voor arbeidsuren worden los berekend. Interesse? Neem contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat samen.