Buffet à la carte
Het uitzoeken van een passend buffet kan lastig zijn. Bij het ene buffet zit iets wat u aanspreekt en bij het andere buffet ook een gerecht waar u dol op bent. Welk buffet moet u nu kiezen? Dit horen wij regelmatig en daar hebben wij buffet à la carte voor samengesteld. Uit onderstaande gerechten kunt u drie koude en drie warme gerechten kiezen (buffet à la carte) of vijf koude en vier warme gerechten (luxe buffet à la carte). Na ontvangst van uw keuze, zullen wij een mooi buffet samenstellen.
Bij uw keuze serveren wij altijd vloerbroden van de warme bakker, kruidenboter en tapenade. Bij de koude gerechten serveren wij een frisse groene salade (maart – september) en grove appelcompote (oktober – februari). Bij de warme gerechten serveren wij altijd een passend aardappelgerecht.
Het buffet á la carte is gebaseerd op een minimum aantal van 20 personen. Het buffet wordt verzorgd inclusief borden, bestek en servetten. Genoemde prijs is inclusief schoonmaakkosten van servies, bestek en opdienmateriaal.
Veel plezier met het maken van uw keuze!
Koude gerechten
Warme gerechten
- Waldorfsalade gegarneerd met gegrilde courgette, lollo rosso en gerookte amandelen (v)
- Nicoise salade met gerookte makreel, forel en Amsterdams zuur
- Goed gevulde rundvleessalade gegarneerd met plakjes rosbief, ham, roompaté en zoetzuur
- Frisse salade van pasta met witte kool en gerookte kip, aangemaakt met basilicumpesto
- Gezonde salade van gegrilde ratatouille en pasta, aangemaakt met kruidenmayonaise (v)
- Couscoussalade – op smaak gebracht met gerookte paprika en yoghurt – met gegrilde Pomodori tomaten (v)
- Salade van aardappelpartjes met schil met gedroogde cranberry’s, kruiden en venkelzaadjes (v)
- Rundercarpaccio met pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola
- Dungesneden gerookte zalm met frisse salade en een mosterd-dilledressing
- Wrap gevuld met een grove salade van krab, ei en kruiden
- Zalmsalade met verse haring en uitjes
- Plankje gevuld met diverse gerookte vissoorten met mierikswortelsaus
- Amuseglaasje gevuld met een heerlijke salade van gerookte kip en mango
- Dungesneden Spaanse Serranoham met verse fruitsalade, aangemaakt met verse munt
- Tapassalade van champignons, rode ui en gebraden kip met kerriedressig
- Varkenshaasbiefstukje geserveerd met een sausje gemaakt van rode paprika en verse lavas
- Mootje zalmfilet geserveerd op aardappelgratin met citroenblad
- Malse kippendijen zonder botjes, op Oosterse manier zacht gesudderd in een jus van zwarte bonen en specerijen
- Pizzaquiche gevuld met rundersalami
- Gesneden beenham met een jus van ratatouille en abrikozen
- Gemarineerde rode mulfilet met groente en een Surinaamse rotisaus
- Tagliatelle met pesto, champignons, oesterzwammen en Parmezaanse kaas (v)
- Saté van kip met pindasaus
- Lasagne gevuld met veel groente en Italiaanse kruiden (v)
- Gehaktballetjes in een saus van tomaten, champignons, knoflook en kruiden
- Wrap met groente en noten (v)
- Huisgemaakte rendang gemaakt van kikkererwten, zwarte bonen, rode ui en diverse specerijen geserveerd met gele basmatirijst (v)
- Pofaardappel gevuld met tofucurry (v)
- Kipfilet gevuld met pulled chicken en geserveerd op een crumble van zoete aardappel
- Mager stoofvlees – eerst gegrild en daarna 8 uur langzaam gestoofd – met Italiaanse groente en kruiden