Bel en bestel

Lentebuffet

Inhoud buffet

Voor het Lente seizoen is er een passend buffet samengesteld met verrassende gerechten.

Glaasje gevuld met een heerlijke Caprese salade (v)
Salade van asperges, partjes aardappel en kip gegarneerd met gedroogde boerenham
Op een houten plank serveren wij gerookte zalm met rucola en kappertjes
Waldorfsalade met gegrilde courgette en gedroogde tomaatjes (v)
Gekookte eitjes aangemaakt met komkommer, groene kruiden en olijfolie (v)
Mini lente-quiche gemaakt van lentegroente en graskaas (v)
Tagliatelle met pesto, groente en stukjes vis
Huisgemaakt lamsburgertje met Utrechtse kaas en lente-ui
Zacht gestoofde kuikenbout (zonder bot) in een saus van asperges en doperwtjes
Lentekrieltjes met peterselie en limoen (v)
Gegrilde worteltjes met sinaasappel (v)
Leuke minibroodjes presenteren wij in papieren zakjes tussen de gerechten (v)
Zoute Boerenboter (v)
 

Minimale afname van 20 personen.

Het buffet is beschikbaar vanaf april t/m juni.