Bel en bestel

Walking Dinner

Previous
Next

'We will amuse you'

Wilt u tijdens uw feest een ongedwongen sfeer waarbij gasten niet in de rij hoeven te staan voor een buffet of aan tafel te zitten tijdens een diner? Dan is het ‘We will amuse you menu’ de perfecte invulling van uw feest. Wij creëren (indien mogelijk) een open keuken, zodat onze kok in het zicht van de gasten alle gerechten kan bereiden. De gerechten serveren wij op trendy servies en presenteren wij op een speciale manier. U kunt hierbij denken aan presentatie vanuit de ‘bellytray’ of Antieke Berkel snijmachine. 

Voor het walking dinner heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan gerechten. Alle gerechten zijn op elkaar afgestemd en passen bij elkaar. Voor dit concept heeft u minimaal 5 gangen nodig om een maaltijdvervangend menu te serveren aan uw gasten, maar het is ook leuk uw gasten te laten genieten van een menu van 7 kleine gerechten. U kunt zelf een menu samenstellen, maar uiteraard kunnen wij op uw verzoek u ook assisteren met het samenstellen van het menu. Het walking dinner kan alleen worden bereid door onze koks bij u op locatie.

Voorbeeldmenu

Gravad lachs met geleiblokjes van gin-tonic.

Onze befaamde vegetarische cappucino van frisse doperwtjes, geserveerd met een garnituur van fijne prei en kruiden (v).

Pulled chicken geserveerd op knolselderij met truffeljus.

Spiesje van gebakken en gepelde Black Tiger garnalen met venkelsalade en Surinaamse rotisaus.

MRIJ runderlende a la picanha: malse runderlende – enkele dagen gemarineerd met kruiden en specerijen – en op een lage temperatuur gegaard op de BBQ, geserveerd met antiboise met olijfolie.

IJsje uit de heuptas: onze Chef die uw diner verzorgd heeft, stapt aan het eind van de avond – gewapend met een heuptas gevuld met ijs van het seizoen en oubliehoorntjes – tussen de gasten en schept de ijsjes aan uw gasten uit