Bel en bestel

Winterbarbecue

26.75

SKU: 4003063 Categorie: Product ID: 1253

Beschrijving

Winterbarbecue

Onze Black Bastard en Schwenkgrill gebruiken wij niet alleen in de zomer. Barbecueën in de winter is steeds populairder aan het worden. Onze favoriet is de onderstaande Winterbarbecue. Mooie stukken vlees worden smaakvol op de barbecue bereidt.

Op het buffet staat een gegrilde pompoensalade, hete bliksem salade (salade van aardappel, peer en specerijen), een koolsalade gemaakt van twee kleuren kool en bierborstel- en vloerbrood, geserveerd met kruidenboter, tapenade en diverse sauzen.

Op de barbecue grillen onze Chefs mooie stukken picanha gemarineerd met noten en speculaaskruiden, appel gevuld met kruidige pulled turkey, gegrilde prei omwikkeld met spek, een kalfshamburger gevuld met mosterdkaas, gamba aioli (gepelde gamba in knoflookboter), een spiesje van Moinkballs met gerookte BBQ-saus, malse kipdrumsticks gemarineerd in five spices kruiden, varkenslende doorregen met echte Winterse rookworst en Tiroler Gröstl.

Dit barbecue-assortiment is geen afleverassortiment en moet bereid worden door een kok, kosten voor arbeidsuren worden los berekend. Bovenstaand barbecue-assortiment is te bestellen vanaf een minimum van 25 personen. Uiteraard verzorgen we het barbecuebuffet inclusief borden, bestek, servetten. Prijs is inclusief schoonmaakkosten van servies, bestek en opdienmateriaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winterbarbecue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *