Chicken biryani; kippendij zonder botjes, gestoofd in een saus van kokosmelk, rode peper, kaneel en abrikozen Chicken masala; kippendij zonder botjes in een pittige kerriesaus met sereh, gember en rode paprika Fish in tamarinde curry; mootjes vis en gamba’s geserveerd met een tamarinde curry met djeroek poeroet en wortel Veggie curry; roergebakken bloemkool, courgette, ui, kikkererwten en tomaat in een yoghurt komijn curry met rode peper en knoflook (v) Palek Paneer; Indiase curry met spinazie Gele basmatirijst; Rijst is gekookt in een bouillon van kurkuma, kruidnagel, kaneel en citroenblad (v) Naanbrood met raita (frisse yoghurtdip) (v)
Het buffet is gebaseerd op een minimum aantal van 20 personen. Het buffet wordt verzorgd inclusief borden, bestek en servetten. Genoemde prijs is inclusief schoonmaakkosten van servies, bestek en opdienmateriaal.
Dessert
Het buffet is optioneel uit te breiden met een passend dessert. Het dessert wordt gepresenteerd per persoon in een waterglas