Beschrijving
Buffet à la carte
Het uitzoeken van een passend buffet kan lastig zijn. Bij het ene buffet zit iets wat u aanspreekt en bij het andere buffet ook een gerecht waar u dol op bent. Welk buffet moet u nu kiezen? Dit horen wij regelmatig en daar hebben wij buffet à la carte voor samengesteld.
Uit onderstaande gerechten kunt u vijf koude en vier warme gerechten (luxe buffet à la carte) uitkiezen.
Na ontvangst van uw keuze, zullen wij een mooi buffet samenstellen.
Bij uw keuze serveren wij altijd vloerbroden van de warme bakker, kruidenboter en tapenade.
Bij de koude gerechten serveren wij een frisse groene salade (maart – september) en grove appelcompote (oktober – februari).
Bij de warme gerechten serveren wij altijd een passend aardappelgerecht.
Veel plezier met het maken van uw keuze!
Koude gerechten:
• Tapassalade van champignons, rode ui en gebraden kip met kerriedressing
• Dungesneden Spaanse Serranoham met verse fruitsalade, aangemaakt met verse munt
• Amuseglaasje gevuld met een heerlijke salade van gerookte kip en mango
• Plankje gevuld met diverse gerookte vissoorten met mierikswortelsaus
• Zalmsalade met verse haring en uitjes
• Wrap gevuld met een grove salade van krab, ei en kruiden
• Dungesneden gerookte zalm met frisse salade en een mosterd-dilledressing
• Rundercarpaccio met pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola
(v)
• Salade van aardappelpartjes met schil met gedroogde cranberry’s, kruiden en venkelzaadjes
• Couscoussalade – op smaak gebracht met gerookte paprika en yoghurt – met gegrilde Pomodori tomaten (v)
• Gezonde salade van gegrilde ratatouille en pasta, aangemaakt met kruidenmayonaise (v)
• Frisse salade van pasta met witte kool en gerookte kip, aangemaakt met basilicumpesto
• Goed gevulde rundvleessalade gegarneerd met plakjes rosbief, ham, roompaté en zoetzuur
• Nicoise salade met gerookte makreel, forel en Amsterdams zuur
• Waldorfsalade gegarneerd met gegrilde courgette, lollo rosso en gerookte amandelen (v)
Koude gerechten
Warme gerechten:
• Mager stoofvlees – eerst gegrild en daarna 8 uur langzaam gestoofd – met Italiaanse groente en kruiden
• Kipfilet gevuld met pulled chicken en geserveerd op een crumble van zoete aardappel
• Pofaardappel gevuld met tofucurry
• Huisgemaakte rendang gemaakt van kikkererwten, zwarte bonen, rode ui en diverse specerijen geserveerd met gele basmatirijst
• Pizzaquiche gevuld met rundersalami
• wrap met groente en noten (v)
• Gehaktballetjes in een saus van tomaten, champignons, knoflook en kruiden
• Lasagne gevuld met veel groente en Italiaanse kruiden (v)
• Saté van kip met pindasaus
• Tagliatelle met pesto, champignons, oesterzwammen en Parmezaanse kaas (v)
• Gemarineerde rode mulfilet met groente en een Surinaamse rotisaus
• Gesneden beenham met een jus van ratatouille en abrikozen
• Bouillabaisse quiche gemaakt van diverse vissoorten met kreeftjus en scampi
• Malse kippendijen zonder botjes, op Oosterse manier zacht gesudderd in een jus van zwarte bonen en specerijen
• Mootje zalmfilet geserveerd op aardappelgratin met citroenblad
• Varkenshaasbiefstukje geserveerd met een sausje gemaakt van rode paprika en verse lavas
Warme gerechten
Gerechten met (V) zijn vegetarisch
Ieder buffet wordt uitgebreid met een aardappelgerecht, brood met kruidenboter en tapenade en een salade of
appelcompote (allen vegetarisch)
Het buffet wordt verzorgd inclusief borden, bestek en servetten. Genoemde prijs is inclusief schoonmaakkosten van servies, bestek en opdienmateriaal.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.